Aan de slag met een interieurarchitect

Als interieurarchitect werk ik op een persoonlijk niveau. Ik vertaal uw wensen en persoonlijkheid naar een ontwerp. Om dat zo goed mogelijk te doen, houd ik van veel persoonlijk contact. Samen kunnen we het mooiste resultaat bereiken. Met uw wensen en mijn expertise creëren we samen uw ideale ruimte.

Oriëntatiegesprek

Ik begin altijd met een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Misschien heeft u al een beeld van wat een interieurarchitect doet, misschien nog niet. Tijdens zo’n gesprek kunnen we mijn werkzaamheden bespreken. Samen zetten we op papier wat uw wensen en ideeën zijn. Om wat voor ruimte gaat het? Wat voor visie heeft u? En wat is het budget? In dit gesprek geef ik ook een kostenindicatie. Voor dit oriëntatiegesprek reken ik geen kosten.

Het concept maken

Na ons gesprek ga ik aan de slag met uw wensen. Deze vertaal ik naar een ontwerp in een tekening op schaal. Ook maak ik een collage, met kleuren en sferen van uw ruimte. Zo krijgt u een goed beeld van uw nieuwe inrichting, de kostenindicatie en mijn expertise.

Samen aan de slag

Tevreden over mijn ontwerp? Dan kan ik u verder begeleiden in het traject. Als interieurarchitect kan ik u op meerdere manieren ondersteunen en adviseren.

Een greep uit de mogelijkheden:

  • Samen winkels bezoeken voor items voor uw (woon)ruimte.
  • Een meubel op maat ontwerpen en hiervoor een offerte opvragen bij een meubelmaker.
  • Advies over plaatsing van meubilair, accessoires of verlichting.
  • Diverse vakmensen benaderen voor offertes, zoals een aannemer, stoffeerder of hovenier.
  • Begeleiding van werkzaamheden van diverse vakmensen.

Kort, maar krachtig advies nodig?

Als interieurarchitect geef ik ook advies aan huis. Voor €245,- geef ik 2 uur woonadvies op maat. Een kort, maar krachtig gesprek. Zodat u aan de slag kunt met uw perfecte woonruimte.