Waar er twee slapen op één kussen …

Smaken verschillen. Dat is nu eenmaal zo. Maar als je samenwoont moet je je allebei thuis kunnen voelen in hetzelfde huis. “Ik doe dit werk nu al meer dan 15 jaar en kom in de praktijk vaak tegen dat een stel verschillende wensen heeft. Heel begrijpelijk natuurlijk en voor mij altijd een leuke uitdaging om tot een advies te komen waarin beiden zich kunnen vinden”, laat interieurarchitect Georgette van Beelen enthousiast weten. Iedere zaterdag is ze van 10.00 tot 17.00 uur te vinden in het Woonadviescentrum van de Woonboulevard in Leiderdorp. Daar geeft zij mensen een uur gratis interieuradvies.

In het woonadviescentrum ziet u verschillende moodboards met kleuren en stijlen, er staan diverse meubels opgesteld en er zijn tal van stoffen aanwezig. Zo’n advies is een prima basis voor een nieuwe inrichting.

Wensen inventariseren

Om tot een goed advies te komen, is het belangrijk om de wensen en verwachtingen te inventariseren. Op een plattegrond bekijken we de indeling van het huis en de lichtinval. Welke functies vinden mensen belangrijk? Is bijvoorbeeld een grote zithoek met tv bepalend voor de inrichting van een woonkamer. Of gaat de grootste aandacht uit naar een fijne woonkeuken. Zijn er spelende kinderen in huis? Vaak zijn er meubels die iemand graag wil verwerken in een nieuwe inrichting. Of een bepaald kunstwerk. Dat zegt iets over de stijl en kleuren die iemand mooi vindt. Als specialist vraag ik door en probeer helder te krijgen wat mensen belangrijk vinden. Dat betekent dus vooral goed luisteren en veel vragen stellen. Een man die aangeeft voorkeur voor een industriële stijl te hebben, bedoelt er soms iets anders mee dan een ander. Zoiets komt naar voren als ik kleuren en materialen bij elkaar leg en vraag of dit is wat iemand bedoelt.

Om tot een realistisch advies te komen, is het verder ook prettig om het budget vast te stellen.

Na het inventariseren, maken we gezamenlijk hier in het woonadviescentrum een indelingsplan. Dat betekent puzzelen en schuiven met behulp van mallen. Belangrijk is natuurlijk wel dat de maten tevoren duidelijk zijn. Is de keuze eenmaal duidelijk, dan maak ik vervolgens een tekening op schaal. Daarin geef ik de kleuren en materialen aan van vloeren, stoffering en meubels.

Met een woonadvies op maat vertaal ik uw ideeën in praktische oplossingen.

Extra mogelijkheden

Naast het gratis uur interieuradvies bij het wooncentrum biedt Georgette van Beelen ook advies aan huis. Of ze bezoekt samen met u woonwinkels om de juiste keuze te kunnen maken. Ook interieurbouw op maat, het begeleiden van werkzaamheden, het opvragen van offertes, het maken van een verlichtingsplan en tuinontwerp behoren tot de mogelijkheden.

In 2019 uw inrichting aanpassen? Gaat u verhuizen of bent u starter?

Maak gebruik van een uur gratis interieuradvies door interieurarchitect Georgette van Beelen.
Het kan bij het Woonadviescentrum van Woonboulevard Leiderdorp.

Om zeker te zijn van persoonlijke aandacht, maakt u vooraf een afspraak via tel. 06-338 307 43.

Wat klanten zeggen

“Een vriendin tipte mij over Georgette. We hebben veel aan haar advies gehad. We kregen zoveel nieuwe ideeën over de inrichting, meubels en kleuren. En we zijn het weer eens geworden over de indeling.”

“We hebben nieuw inzicht gekregen over onze inrichting en over de besteding van ons beschikbare budget.”

Personal interieur shoppen

Personal interieur shoppen

Woonwinkel in en woonwinkel uit, zoeken op het internet om een nieuw interieur bij elkaar te zoeken. Dit is een tijdrovende en soms saaie activiteit zonder gewenst resultaat. Komt u er samen niet uit of heeft u angst de verkeerde keuzes te maken?

Lees meer
Stoffen en structuren voor je interieur

Stoffen en structuren voor je interieur

Met stof en structuur kun je zoveel sfeer toevoegen aan je interieur. Combineren van kleuren en structuren kan een heel veel voor je interieur doen. Probeer eens hele glanzende stoffen naast hele harige/ruwe stoffen te combineren. Natuurlijke materialen zoals linnen,...

Lees meer