Verlichting

Verlichting in een interieur is vaak een onderdeel wat als laatste wordt bedacht en aangeschaft. Dat is jammer want licht is een heel belangrijk onderdeel van een interieur. Door licht zie je kleuren en structuren en krijgt de ruimte vorm. Alleen een aantal mooie armaturen plaatsen in de ruimte is niet voldoende om een goed lichtplan te hebben.

Als je de mogelijkheid hebt om in een nieuwbouwhuis een goed lichtplan te maken voor de bouw daadwerkelijk start kun je daar veel profijt van hebben.

Kijk bij het maken van een lichtplan altijd naar de verschillende functies in een ruimte en bepaal wat voor soort licht daar nodig is. Maak de ruimte interessant door verlichting op verschillende hoogtes in de ruimte te plaatsen, dus aan het plafond, op ooghoogte maar ook laag bij de grond.

Vroeger was er alleen de gloeilamp nu is er vooral led verlichting te koop. Dat ledverlichting koud van kleur is niet meer van toepassing. De ontwikkelingen zijn nu zo ver dat het licht warm is van kleur en ook dimbaar is.

Weinig tijd, maar wel advies nodig?

Voor €245,- geef ik 2 uur woonadvies aan huis. Een kort, maar krachtig gesprek.

Zodat u aan de slag kunt met uw perfecte woonruimte.

Personal interieur shoppen

Personal interieur shoppen

Woonwinkel in en woonwinkel uit, zoeken op het internet om een nieuw interieur bij elkaar te zoeken. Dit is een tijdrovende en soms saaie activiteit zonder gewenst resultaat. Komt u er samen niet uit of heeft u angst de verkeerde keuzes te maken?

Lees meer
Waar er twee slapen op één kussen …

Waar er twee slapen op één kussen …

Smaken verschillen. Dat is nu eenmaal zo. Maar als je samenwoont moet je je allebei thuis kunnen voelen in hetzelfde huis. “Ik doe dit werk nu al meer dan 15 jaar en kom in de praktijk vaak tegen dat een stel verschillende wensen heeft. Heel begrijpelijk natuurlijk en...

Lees meer