Persoonlijk interieur shoppen

Jouw keuzes voor je nieuwe interieur helder, duidelijk en concreet.

Van de ene woonwinkel naar de andere woonwinkel struinen, eindeloos zoeken op internet om je nieuwe interieur samen te stellen. Het kan een tijdrovende en soms saaie bezigheid zijn zonder het gewenste resultaat.

Vind je het lastig om alleen of samen de juiste keuzes te maken of ben je bang om fouten te maken? Zie je door de bomen het bos niet meer door het overweldigende aanbod of ontbreekt het je aan tijd of motivatie om zoveel kostbare vrije tijd hieraan te besteden?

Loop je vast in je eigen gedachten of vind je het moeilijk om belangrijke beslissingen alleen te moeten nemen?

Ik help je graag om het overzicht te behouden, keuzes te vereenvoudigen en met creatieve voorstellen te komen waar je zelf nog niet aan had gedacht. Je kunt shoppen in de winkels die je hebt uitgekozen of je laten verrassen door een compleet andere benadering. Samen gaan we op pad en help ik je bij het maken van beslissingen. Ik denk mee over kleurencombinaties, details, stijlkeuzes voor bijvoorbeeld stoffering, of de kleur en afmetingen van meubels in je huis. Het uitzoeken van een nieuwe vloer of keuken in de winkel kan soms lastig zijn. Ik help je graag met mijn inzichten. Ik werk onafhankelijk en ben niet gebonden aan een specifieke winkel. Alle adviezen zijn vrijblijvend en je bent niet verplicht tot aankopen.

Zo werkt het

Na je aanmelding zal je binnen 48 uur een reactie van mij ontvangen. Tijdens een telefoongesprek zullen we kennismaken en bespreken wat de wensen zijn. Vervolgens plannen we een ontmoeting in een winkel.

Je neemt foto’s en video’s van de situatie en/of van het huidige interieur.

Laten we afspreken in een meubelwinkel naar jouw keuze. Daar gaan we gezellig aan tafel zitten en bespreken we jouw situatie, de functies in de ruimte en jouw wensen aan de hand van foto’s, plattegronden en misschien zelfs een filmpje. We bekijken wat er nodig is en bepalen waar we ons op gaan focussen tijdens het winkelen. We vergeten niet om rekening te houden met de meubels en elementen in jouw interieur die je graag wilt behouden. Samen lopen we door de winkel of misschien zelfs meerdere winkels om alle verschillende opties te bekijken en te ontdekken wat het beste bij jou past, zowel qua stijl als budget.

Na ongeveer 3 uur heb je een volledig overzicht en hiermee kun je zelf je aankopen doen.

Wat zit er allemaal in?

Telefonische kennismaking en bespreken van de wensen.

Afspraak van 3 uur in de winkel(s)

Advies en voorstellen over meubels, keuken, badkamer of stoffering. Kleuren, stijl en materialen.

Kosten

Als dit plan je aanspreekt gaan we samen ongeveer 3 uur op pad.

Kosten voor deze persoonlijke winkelafspraak van 3 uur in een door jou gekozen winkel of een winkel op mijn voorstel:

€255,-

Reistijd: €35 per uur

Reiskosten: €0,50 per kilometer

In de regio Leiden zijn er geen reiskosten.

2 uur advies aan huis nodig?

Als interieurarchitect geef ik ook advies aan huis. Voor €245,- geef ik 2 uur interieur advies op maat. Een kort, maar krachtig gesprek. Zodat u aan de slag kunt met uw perfecte woonruimte.