Personal interieur shoppen

Woonwinkel in en woonwinkel uit, zoeken op het internet om een nieuw interieur bij elkaar te zoeken. Dit is een tijdrovende en soms saaie activiteit zonder gewenst resultaat. Komt u er samen niet uit of heeft u angst de verkeerde keuzes te maken? Overziet u de hoeveelheid keuzes niet of heeft u geen tijd of zin om er zoveel kostbare vrije tijd aan te besteden? Loopt u vast in uw eigen gedachtenpatroon? Of vind u het lastig om belangrijke keuzes alleen te moeten maken?

Maar u zoekt wel een interieur wat bij u past en waar u zich kunt ontspannen en thuis voelen?

Ik help u graag om het overzicht te houden, keuzes te vereenvoudigen en creatieve voorstellen te doen waar u zelf nog niet aan heeft gedacht.
Winkelen bij de door u uitgekozen winkels of laat u verrassen door vanuit een heel andere invalshoek te kijken. Samen gaan we op pad en help ik u met het maken van keuzes. Ik denk met u mee over de kleurcombinaties, details, stijlcombinaties en alles wat er bij komt kijken om een compleet interieur samen te stellen. Ik werk onafhankelijk en ben niet verbonden aan een winkel. Alle adviezen zijn vrijblijvend en u bent niet verplicht tot aankopen.

Lijkt het u een goed plan dan gaan we samen ongeveer 3 uur op pad. De kosten bedragen 255 euro. Deze heeft u zo terugverdiend door in korte tijd de juiste keuzes te maken.

Weinig tijd, maar wel advies nodig?

Voor €245,- geef ik 2 uur woonadvies aan huis. Een kort, maar krachtig gesprek.
Zodat u aan de slag kunt met uw perfecte woonruimte.

Waar er twee slapen op één kussen …

Waar er twee slapen op één kussen …

Smaken verschillen. Dat is nu eenmaal zo. Maar als je samenwoont moet je je allebei thuis kunnen voelen in hetzelfde huis. “Ik doe dit werk nu al meer dan 15 jaar en kom in de praktijk vaak tegen dat een stel verschillende wensen heeft. Heel begrijpelijk natuurlijk en...

Lees meer
Stoffen en structuren voor je interieur

Stoffen en structuren voor je interieur

Met stof en structuur kun je zoveel sfeer toevoegen aan je interieur. Combineren van kleuren en structuren kan een heel veel voor je interieur doen. Probeer eens hele glanzende stoffen naast hele harige/ruwe stoffen te combineren. Natuurlijke materialen zoals linnen,...

Lees meer