Georgette van Beelen

Wie is Georgette?

In 1995 heb ik mijn opleiding aan de kunstacademie afgerond, wat de basis vormt van mijn werkzaamheden. Mijn kernkwaliteiten liggen in het samenwerken met mensen en het creatieve proces. Na mijn studie ben ik gestart als zelfstandig interieurarchitect. Het geeft me voldoening om op een persoonlijke manier mensen te helpen bij het realiseren van hun ideeën voor hun huis en deze om te zetten in een praktisch plan. Ik geniet ervan om in korte tijd met eenvoudige aanpassingen veel te kunnen bereiken. De reactie van klanten; “Zo had ik het nog nooit bekeken” of “Daar had ik nog nooit aan gedacht” zijn voor mij van grote waarde, omdat dit aangeeft dat er een verandering en verruiming heeft plaatsgevonden in hun inzichten en mogelijkheden. Dit maakt me gelukkig.

Mijn twee volwassen kinderen zijn hun eigen weg aan het vinden in het leven en het is fantastisch om te zien dat ze hun creatieve talenten benutten die ze hebben meegekregen. Ook in hun eigen woning tonen ze gevoel voor interieurontwerp.

Door de jaren heen heb ik mijn eigen leefomgeving regelmatig aangepast aan veranderende omstandigheden. Sommige elementen heb ik al vele jaren en zijn erg belangrijk voor me. Soms voeg ik iets nieuws toe en soms verplaats ik alleen meubels vanwege veranderingen in de functies van de ruimtes.

Ik ga graag de natuur in om te fotograferen en mijn gedachten te verzetten. Ook ben ik vaak te vinden in de moestuin en bloementuin.

Welkom op mijn website! Aarzel niet om het contactformulier in te vullen als je vragen hebt. Ik ontmoet je graag voor een persoonlijk gesprek.

Afgestudeerd op de Koninklijke academie van Beeldende kunsten Den Haag