Online interieuradvies

Wil je snel advies omdat je weinig tijd hebt of vastloopt in je keuzes? Zoek je bevestiging of heb je twijfels over grote beslissingen? Of woon je ver weg of zelfs in het buitenland, bijvoorbeeld voor een vakantiehuis? Dan is online advies iets voor jou! Ik help je graag door met je mee te denken.

Zo werkt het

Na aanmelding ontvang je binnen 48 uur een reactie van mij. Via een telefoongesprek en email wordt het duidelijk wat de wensen zijn. We maken 2 telefonische afspraken.

Je krijgt van mij een lijst met vragen en opdrachten. Stuur alle informatie digitaal per e-mail of gebruik WeTransfer voor grotere bestanden naar info@georgettevanbeelen.nl. Na ontvangst bel ik je om nog kort wat zaken te bespreken.

Ik ga aan de slag met de informatie en maak een plan. Ik stuur dat per mail naar je op binnen 3 dagen. Daarna kun je aan de slag met het aanschaffen van meubels, lampen, vloeren en het toepassen van de kleuren. Het advies is altijd onafhankelijk van leveranciers en volledig afgestemd op jou.

Wat zit er allemaal in?

Een plattegrondtekening/ schets met de indeling van meubels.

Een kleuradvies met kleurnummers, zodat je meteen de juiste verfkleur kunt kopen.

Een verlichtingsplan met de verlichtingspunten op de plattegrond en voorbeeldverlichting.

Kosten

De kosten voor dit online advies bedragen € 320,- per ruimte, bijvoorbeeld een woonkamer met open keuken. Wil je advies voor meerdere ruimtes of heb je alleen een kleuradvies nodig?

Neem even contact op voor een prijsopgave op maat.

2 uur advies aan huis nodig?

Als interieurarchitect geef ik ook advies aan huis. Voor €245,- geef ik 2 uur interieur advies op maat. Een kort, maar krachtig gesprek. Zodat u aan de slag kunt met uw perfecte woonruimte.