Lichtplan opstellen

Jouw lichtplan binnen de kortste keren helder op tafel

Verlichting is een cruciaal element van interieurontwerp dat vaak uitgesteld wordt. Dit is jammer, want met de juiste verlichting kan je zoveel bereiken in jouw interieur. Vooral bij nieuwbouw kan je ruim van tevoren de perfecte lichtpunten plannen voor een prachtig eindresultaat.

Lichtfunctionaliteit, basisverlichting, accentverlichting. De perfecte hoeveelheid licht, de juiste kleurtint, dimbaar of niet, en combinaties van verlichting zijn allemaal overwegingen waar je over kunt nadenken en keuzes in wilt maken.

Zo werkt het

Na je aanmelding zal je binnen 48 uur een reactie van mij ontvangen. Tijdens een telefoongesprek zullen we kennismaken en bespreken wat de wensen zijn. Vervolgens plannen we een ontmoeting in een winkel.

Maak foto’s en video’s van de situatie en/of van de bestaande verlichting. Neem ook een plattegrondtekening mee van de ruimtes waar het over gaat.

Laten we afspreken in een verlichtingswinkel. Daar gaan we aan tafel zitten en bespreken we jouw situatie, de functies in de ruimte en jouw wensen aan de hand van foto’s, plattegronden en misschien zelfs een filmpje. Ik zal op de plattegrond aangeven waar de verlichting kan komen en een lijst maken van de verschillende armaturen. We zullen ook rekening houden met de bestaande verlichting of de armaturen die je wilt behouden. Zo hebben we een goed basislichtplan. Vervolgens zullen we samen door de winkel lopen om de verschillende opties te bekijken en te ontdekken wat het beste bij jou past qua ontwerp en budget.

Na ongeveer 3 uur heb je een volledig lichtplan met een lijst van armaturen. Hiermee kun je zelf je verlichting kopen.

Wat zit er allemaal in?

Telefonische kennismaking en bespreken van de wensen.

Afspraak in de winkel van 3 uur

Lichtplan voor jouw situatie met uitleg over wat en waarom

Advies en voorstellen over armaturen

Kosten

Als dit plan je aanspreekt gaan we samen ongeveer 3 uur op pad.

Kosten voor deze persoonlijke winkelafspraak van 3 uur met compleet lichtplan. In een door jou gekozen winkel of een winkel op mijn voorstel:

€255,-

Reistijd: € 35 per uur

Reiskosten: € 0,50 per kilometer

In de regio Leiden zijn er geen reiskosten.

2 uur advies aan huis nodig?

Als interieurarchitect geef ik ook advies aan huis. Voor €245,- geef ik 2 uur interieur advies op maat. Een kort, maar krachtig gesprek. Zodat u aan de slag kunt met uw perfecte woonruimte.