Ervaringen

Lees hoe mijn klanten onze samenwerking hebben ervaren.

Georgette heeft aandachtig geluisterd naar onze wensen voor gebruik en uitstraling. Daarnaast heeft ze heel goed gekeken naar de huidige inrichting. De herinrichting moest binnen een bepaald budget blijven en toch wilden we heel veel. Ze heeft o.a. gebruik gemaakt van de meubels van de strandbibliotheek, die bij ons in de kelder stonden als overtollig meubilair. Met minimale middelen heeft ze deze opgepimpt.

Frits

Met het ontwerp van Georgette hebben we het beste uit onze bovenste verdieping gehaald. Een extra badkamer, bergruimte, twee kinderkamers en een logeer/speelgedeelte. Nooit aan gedacht om de badkamer in het midden van de ruimte te maken en tóch daglicht binnen te krijgen. Een uniek en speels ontwerp.

Robin

Dank voor al je goede adviezen over kleuren en materialen, en je doorverwijzingen naar de vakmensen die het werk hebben gedaan. Jouw adviezen waren duidelijk en hebben me goed richting gegeven. Zonder jou was het nooit zo mooi geworden!

Anouk

Voor de indeling, het interieur en de styling voor onze nieuwbouwwoning contact gezocht met Georgette. Er was bij de eerste afspraak direct een klik.
Georgette wist onze wensen direct te vertalen naar een praktische indeling.
Daarnaast heeft zij een interieur en styling weten te realiseren die past bij onze wensen en budget.

Hoewel het plan nog niet in de praktijk uitgevoerd kan worden hebben wij de volle overtuiging dat met nog wat begeleiding van Georgette een prachtig nieuw “thuis” gerealiseerd zal worden.

Youri en Iris

Weinig tijd, maar wel advies nodig?

Voor €245,- geef ik 2 uur woonadvies aan huis. Een kort, maar krachtig gesprek.
Zodat u aan de slag kunt met uw perfecte woonruimte.