Wat kost een binnenhuisarchitect eigenlijk?

Natuurlijk bent u nieuwsgierig naar de kosten van een binnenhuisarchitect! Als professional blijf ik graag transparant, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het enige waar ik u – positief – mee verras, zijn de plannen en inrichting van uw woning en tuin!
  • 25 jaar ervaring

  • Persoonlijke benadering

  • Gedetailleerd advies

  • Onafhankelijk van productleveranciers

  • Ervaren in binnen en buitenhuis

Een interieuradvies:
Wat is inbegrepen?

Gratis oriëntatiegesprek

Ik kom bij u langs om uw wensen en eigen ideeën te bespreken. Daarna bepaalt u of ik aan de slag mag met uw interieurplan!

Plan & kosteninschatting

Tijd om mijn plan te presenteren! Denk aan kleuren, materialen, verlichting en eventuele interieurbouw. Ik geef daarbij een duidelijke kosteninschatting.

Compleet advies

Om mijn plannen extra tot leven te laten komen maak ik een plattegrond (schaal 1:50) en een kleur-, materiaal- en stijlcollage waarmee u zelf aan de slag kunt gaan.

Kosten binnenhuisarchitect

  • Gratis oriëntatiegesprek
  • Interieuradvies eerste ruimte € 600
  • Verdere ruimtes € 500
  • Lichtplan per ruimte € 400
  • Twee uur interieuradvies aan huis € 185

 

Overige kosten

Interieuradvies: € 90
Winkelen, begeleiding, uitvoering: € 70
Reistijd: € 35
Reiskosten: € 0,50 per km

Kosten zijn per uur, inclusief BTW

Waar kan ik u mee helpen?

Met 25 jaar ervaring als binnenhuisarchitect is vrijwel niets te gek. Of u nu op zoek bent naar een bondig advies of interieur wil laten ontwerpen: ik kan u helpen.

Zoekt u iets speciaals of is uw interieurvraag hier niet benoemd? Neem vooral contact op!

Interieuradvies nodig?

Op zoek naar een uitgebreid advies? Mijn adviezen komen in alle vormen en maten. Een volledig advies voor de gehele woning bestaat onder andere uit een plattegrond, verlichtingsplan, kleurenschema, materiaalcollage én productenlijst; dan kunt u zelf de aankopen doen.

Ik geef ook advies aan huis! Een kort maar krachtig gesprek van twee uur, waarna u zelf aan de slag kunt met uw woonruimte.

Lichtplan laten maken?

Verlichting laat zich nu eenmaal niet eenvoudig kiezen. Met een verlichtingsplan ziet u door de bomen het bos weer. Veel klanten vinden het daarnaast fijn om samen de winkel in te gaan en de verlichting aan te schaffen.

Nieuwbouw project?

Heerlijk: alles naar uw wens kunnen inrichten. Dat is echter ook goed lastig! U wil een eigen huiselijke sfeer creëren, maar hoe maakt u van het huis een geheel? Hoe deelt u de ruimtes in en schat u vervolgens in wat daarin past?

Ik help u op weg met een kort advies. Daarna weet u weer helemaal welke koers u wilt varen!

Heeft u een uitgebreid project? 

Vraag een offerte aan op maat!