2 uur interieuradvies aan huis

Zet in 2 uur al je ideeën en meer concreet om in een plan

Bij veranderingen in je woonsituatie, zoals verhuizen, groter of kleiner wonen, samenwonen of gewoon behoefte aan verandering, is het tijd om kritisch naar je interieur te kijken. Zijn alle elementen nog passend en functioneel in de ruimte? Is de verlichting nog voldoende? Passen de oude meubels en persoonlijke spullen nog bij elkaar en wat is er nodig om een harmonieus geheel te creëren? Soms zie je in je eigen vertrouwde omgeving de mogelijkheden niet meer. Een frisse blik brengt nieuwe ideeën en inzichten met zich mee.

Mijn aanpak is oplossingsgericht, persoonlijk en onderzoekend. Door vragen te stellen en te luisteren naar jouw verhalen en antwoorden wordt duidelijk wat het probleem is en waar de oplossing ligt. Alle wensen en ideeën kunnen vertaald worden in een plan van aanpak.

Met daadkracht en directe actie is het mogelijk om snel tot de uitvoering van plannen te komen. Soms is het simpelweg een kwestie van meubels anders neerzetten, terwijl in andere gevallen mijn of jouw netwerk van vakmensen ingeschakeld moet worden of nieuwe meubels, stoffering of verlichting nodig zijn.

Een advies van 2 uur aan huis biedt snel inzicht of jouw plannen en ideeën haalbaar zijn en eventuele twijfels kunnen direct worden weggenomen. Je ontvangt een duidelijk en concreet plan waarmee je zelf aan de slag kunt om het uit te voeren.

Zo werkt het

Na je aanmelding krijg je binnen 48 uur een bericht van mij. We zullen elkaar leren kennen via een telefoongesprek en een afspraak plannen.

Je kunt je voorbereiden door afbeeldingen op Pinterest of in woontijdschriften te verzamelen en alles wat je al hebt uitgezocht, bijvoorbeeld vloer of bank.

Ik kom over 2 uur bij je thuis, zodat we rustig samen kunnen kijken naar de situatie en de wensen en ideeën kunnen bespreken. Ik geef ideeën waar je nog niet aan gedacht hebt en leg uit wat het effect zal gaan worden. We zullen de ideeën ordenen, zodat we na het gesprek een concreet plan hebben.

Ik zal je wat links sturen met voorbeelden van bv verlichting, meubels of kleurnummers.

Wat zit er allemaal in?

Indelingsschets op basis van de plattegrond schaal 1:50

Voorstellen voor kleine bouwkundige ingrepen

Kleur en materiaal advies voor wanden, plafond, vloer en stoffering

Ideeën voor meubels, zoals kleur, vorm, afmeting

Verlichtingsplan met lichtpunten aangegeven in de plattegrond en een voorstel voor armaturen

Kosten

Kosten voor een 2-uur durend interieuradvies aan huis: €245,-


Reistijd: €35 per uur

Reiskosten: €0,50 per kilometer

In de regio Leiden zijn er geen reiskosten.

Lichtplan nodig?

Jouw lichtplan binnen de kortste keren helder op tafel